Start vandaag nog met Bitcoin.
Alles wat je moet weten over Bitcoin en andere cryptomunten in één handige video cursus
Wie ik ben:

Hoi, mijn naam is Yoerik Dejans.

Sinds 2016 ben ik me echt gaan verdiepen in wat Bitcoin en Blockchain precies is. Door heel veel opzoekwerk en studie kon ik de geheimen van Bitcoin en Cryptocurrency ontrafelen. 

In 2017 begon ik mijn eerste workshops te geven. Mensen helpen om een wallet aan te maken, de eerste aankoop van Bitcoin en de eerste transactie uitvoeren.
De echte basis dus!

Het belang van educatie werd duidelijk!

Het is zo belangrijk dat je als persoon de juiste informatie krijgt. Want er zijn héél wat onaangename valkuilen als je niet precies weet wat je doet in deze "Crypto-wereld".

Een tijd geleden kwam ik een oude kennis tegen (Levi Haegebaert), hij had net een boek geschreven over Bitcoin.
Hij vertelde me ook dat hij bezig was met het samenstellen van een cursus.
Ik denk dat ik één van de eersten was die deze cursus aankocht.
Ik had al vele cursussen en boeken gezien, maar miste altijd iets. Ik was dan ook verwonderd toen ik de cursus van Levi online aan het volgen was.

De cursus is niet alleen volledig, maar legt stap voor stap alle voordelen en nadelen uit. Het neemt je mee in de wondere wereld van cryptocurrency.

Je kan nog steeds bij mij terecht voor een workshop, maar ik zal je eerst en vooral deze cursus aanbevelen.
Met wat je hier in handen krijgt ben je volledig klaar voor je volgende stap in de digitale revolutie!


Wat kan je verwachten?

Wie is Levi?

Levi Haegebaert is organisator van de grootste bitcoincommunity in België, auteur van het boek ‘Bitcoin voor beginners‘ en reist de wereld rond om nieuwe evoluties te ontdekken binnen de sector.

Hij gaf wereldwijd al presentaties en workshops aan zowel bedrijven als bitcoincommunity’s.
Bitcoin Masterclass van Levi Haegebaert
Deze cursus omvat:
- meer dan 7 uur on-demand video
- Levenslange toegang
- Leer vanop elk apparaat
- Handleidingen en tips
- Inclusief opvolging
- Welkomstgeschenk t.w.v. €100
- Certificaat van voltooiing

Cursusoverzicht

Les 1: Wat kan de geschiedenis van geld ons leren?

Wat is geld nu precies? Een simpele vraag waar weinigen maar een antwoord op weten. We duiken in de geschiedenis, bestuderen de eigenschappen en problemen.

Les 2: Is Bitcoin de toekomst?

Bitcoin is meer dan louter een digitale munt. Wat is het nog meer en wat zijn de toepassingen van bitcoin? We maken ook samen jouw eerste wallet aan.

Les 3: Wat zijn de toepassingen van Blockchain?

Nadat we weten wat bitcoin is, nemen we een kijkje onder de motorkap. Wat is blockchain, hoe werkt mining en zoveel meer.

Les 4: Is het te laat om nog te investeren?

We bekijken hoe de markt evolueert en wat bitcoin nu uniek maakt om zo tot een prijsvoorspelling te komen. Ook bespreken we enkele mythes en feiten.

Les 5: Welke andere cryptomunten zijn nog interessant?

Naast Bitcoin zijn er uiteraard nog tal van andere cryptomunten op de markt. Wat zijn ze en vooral welke zijn interessant om in te investeren? Ik bespreek ook mijn eigen portfolio.

Les 6: Verschillende investeringsstrategieën en wat met belastingen?

We bespreken drie mogelijke investeringsstrategiën. Welke gebruik je het best en wanneer. Zijn er implicaties voor de belastingen? En wist je dat je ook interesten kan verdienen?

Les 7: Praktische en security tips voor je aan de slag gaat

In dit hoofdstuk komen er vijf security tips aan bod die je bitcoins moeten beschermen tegen aanvallen, diefstal of hacks.

Inclusief een welkomstpakket

Je ontvangt een welkomstgeschenk ter waarde van €100. Dit bevat onder meer een hardware wallet, het ‘Bitcoin voor beginners boek’, en een leuke verrassing …
Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.